school and education
Klasy gastronomiczne na Wydziale Zarządzania Jakością - Uniwersytet Morski w Gdyni
Środa, 14 Grudzień 2022
Odsłon : 244

W dniu 14 grudnia 2022 r. uczniowie klas III i IV Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych oraz klasy III Branżowej Szkoły I Stopnia wzięli udział w zajęciach z Panem Doktorem Witoldem Kozirokiem na Uniwersytecie Morskim w Gdyni "Mikrobiota kluczem do zdrowia."

Oprócz zajęć specjalistycznych mogliśmy zobaczyć najnowocześniejsze laboratorium w Katedrze Zarządzania Jakością.

Do był niezwykle cenny czas! Dziękujemy Panu Doktorowi za wartościowy wykład oraz przemiłą atmosferę na Wydziale. Mogliśmy poczuć się jak prawdziwi studenci!

UM22

Galeria zdjęć

Witaj w wersji mobilnej strony ZSP Przodkowo!